Diyarbekirspor'da Sancaktepe Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıkları başladı.

Yeşil kırmızılı ekip, Çarşamba günü sahasında yapacağı maçtan iyi bir sonuçla ayrılıp, son haftalardaki başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemek istiyor. Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu Sancaktepe Seledilyespor maçında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Altunsoy, rakiplerinin son 2 haftada önemli puan kayıpları yaşadıklarını ve bu fırsatı an iyi şekilde değerlendirmek istediklerini kaydetti.

Altunsoy, “Bizim kazandığımız haftalarda rakiplerimiz kaybetti.Ortaya çıkan tablo nedeniyle şampiyonluk için yeniden umutlandık. Ama kesin bir şey yok. En önemli rakiplerimizin başında yer alan Etimesgut Belediyespor halen puan olarak önemli avantaja sahip. Galibiyet serisine devam etmemiz lazım. Üst üste maçlar kazanmalıyız. Bundan sonra bizim için her maç final olacak. Çarşamba günü kendi sahamızda yapacağımız Sancaktepe Belediyespor maçı çok önemli. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA