25 Mart Oltuspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

25 Mart Oltuspor Kulübü olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Oldukça zor şartlarda sportif faaliyetini sürdüren 25 Mart Oltuspor Kulubü Olağan Genel Kurulu sonrası kulüp başkanlığına Ahmet Zengin getirildi.

Oltu 25 Martspor üyeleri, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olan Zengin’in siyasette göstermiş olduğu başarıyı 25 Mart Oltuspor’da göstereceğini umuyoruz yönetim kurulu üyleri ile birlikte bir çok başarıya imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Kaymakamlık Toplum Merkezinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulda kulübün içerisinde bulunduğu olumsuz şartların bir değerlendirmesi de yapılırken çözüm yolları da ele alındı.

Bir ara kapanma tehlikesiyle karşı karşıya gelen kulübün bu zor koşullarda yöneticiliğini üstlenen İbrahim Ay, bugünkü olağan genel kurul sonrası görevi Ahmet Zengin’e devretti.

Genel kurul sonrası bir değerlendirme de bulunan 25 Mart Oltuspor Kulübü yeni başkanı Ahmet Zengin, "İlçemizde sportif ve sosyal alanda zaten büyük bir eksiklik var. Amacımız, ilçemizdeki sportif heyecanı tekrar yeşertmek ve kulübümüze kurumsal bir kimlik kazandırmak olacaktır" dedi.

Zengin konuşmasını şöyle sürdürdü; "Belki sportif başarı ya da maddi kazanım ilk etapta hayal olacaktır. Fakat belirttiğim gibi kulübümüze kurumsal bir kimlik kazandırabilirsek ve kulübümüzü ilçe tanıtımımızda bir vitrin olarak hazırlayabilirsek büyük bir iş başarabileceğimizi zannediyorum. Bu vesile ile şimdiye kadar görev yapmış arkadaşlarımıza, emeklerimden dolayı çok teşekkür ediyorum. Genel kurulumuz ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Yönetime talip olan olmadığı için genel kurula saatler kala listemiz hazırlandı."

Olağan Genel Kurul sonrası yeni yönetimine kavuşan 25 Mart Oltuspor Kulübü, yarın Pasinlerspor ile deplasmanda liderlik mücadelesine çıkacak. Yeni yönetimine alacağı galibiyet ilk hediyesini vermek isteyen sporcuların oldukça hırslı oldukları belirtildi.

Kaynak: İHA