Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa'da 'Doğum ÖncesiGebelik' eğitimi semineri.

Süleymanpaşa Belediyesi, Tekirdağ Tabip Odası ve Tekirdağ İl Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğinde Süleymanpaşa'da 'Doğum Öncesi-Gebelik' eğitim semineri düzenlendi.

Vatandaşların katıldığı etkinlikte, Dr. Hülya Becerir, gebelik ve doğumdaki amaç, gebeliğe hazırlık dönemi, doğum hazırlık dönemi, gebelik, anne karında gelişim, gebelikte kontroller, nikotinin gebeliğe etkileri, gebelikte duygu durumu, hamilelikte yaşanan fiziksel değişimler, ilk 3 aylık dönem, ikinci 3 aylık dönem ve üçüncü üç aylık dönem, kaygı ve korkuyu azaltma yolları, doğumda babanın rolü ve görevleri, doğum, suni sancı, ağrı geldiğinde yapılacaklar ve sezaryen doğum hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Etkinliğe, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Yücel Ayaz ve vatandaşlar katıldı.

- Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarısı

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, uzun atlamada Türkiye ikinciliği ve 60 metre engelli koşuda Türkiye üçüncülüğü elde etti.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 23-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Türkiye 16 Yaş Altı Salon Atletizm Şampiyonası’na katılan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Melek Çoban, 5 metre 12 santimetrelik derecesiyle bin 351 sporcu arasından Türkiye ikincisi olmayı başardı.

İstanbul’da 487 sporcunun katılımıyla düzenlenen 16 Yaş Altı Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası engelli koşu branşında Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sercan Kayın, 60 Metre Engelli Koşu dalında 10 metre 55 santimetre derecesiyle Türkiye üçüncüsü oldu.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, yüzlerce sporcu arasından başarıya ulaşıp Tekirdağ'a madalya kazandıran gençleri tebrik ettiğini belirterek, emeklerinden dolayı Atletizm Branşı Antrenörü Bayram Kırboğa ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a teşekkür etti.

Kaynak: AA