Manavgatspor'dan Cumartesi Mesaisi

Spor Toto 3. Ligin ikinci devresine kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 5 maçta sadece 1 puan toplayabilen Manavgatspor, Cumartesi günü sahasında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Evrenseki stadında oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.

Manavgatspor’un kötü gidişe dur demek için mücadele edeceği maçta Niğde deplasmanında kırmızı kart gören kaptan Anıl, Sarı kart cezalısı durumuna düşen 2. Kaptan Baran ve sezonun ilk maçında sakatlanarak formasından uzak kalan Deniz forma giyemeyecek. Manavgatspor, Anıl ve Baran’ın yokluğunda özellikle orta sahada büyük sıkıntı yaşayacak olmasına rağmen Darıca Gençlerbirliği karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

İKİNCİ YARIDA 5 MAÇTA TEK PUAN

2015-2016 sezonunun ilk yarısını 25 puan ile orta sıralarda tamamlayan Manavgatspor, ligin ikinci yarısında oynadığı 5 karşılaşmanın 4’ünde sahadan puansız ayrılırken sadece sahasında Gölcük ile berabere kalarak 1 puan alabildi. Manavgatspor7un ikinci devrenin ilk maçında sahasında oynaması gereken Kastamonuspor 1966 karşılaşması ise rakibin Ziraat Türkiye Kupasında maçı olması nedeniyle ertelenmişti.

Kaynak: İHA