Bursaspor, Fenerbahçe İle 94. Randevuda

Fenerbahçe’yi hafta sonu sahasında konuk edecek olan Bursaspor, rakibiyle ligde 94. kez karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında yeşil-beyazlı ekip, yarın sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek.

FENERBAHÇE İLE LİGDE 94. RANDEVU

Bursaspor, sarı-lacivertli rakibi ile ligde yarın 94. randevuya çıkacak. İki ekip arasında bugüne kadar yapılan 93 maçta Fenerbahçe, 48 kez galibiyet sevinci yaşarken, Bursaspor ise 13 karşılaşmada sahadan 3 puan ile ayrıldı. İki takım arasındaki 32 mücadelede ise eşitlik bozulmadı. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe rakip filelere 147 gol atarken, Timsah ise 74 kez gol sevinci yaşadı.

ESKİ DOSTLAR RAKİP

Bursaspor ve Fenerbahçe arasında yarın Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak maç eski dostları da karşı karşıya getirecek. Bursaspor’un sezon başında Fenerbahçe’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Stoch sözleşmesindeki madde gereği sahada yer alamayacak. Yeşil-beyazlıların sarı-lacivertlilerden renklerine bağladığı genç kaleci Mert Günok, eski takımına karşı kadroda yer alacak. Performansı eleştiri konusu olan ve geçtiğimiz hafta kaleyi Harun Tekin’e bırakan Günok’un bu karşılaşmada da yedek kulübesinde yer alması bekleniyor.

ESKİ DOSTLAR İLK KEZ BURSA’DA

Öte yandan geçtiğimiz sezon Bursaspor’da forma giyen ve sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Volkan Şen, Ozan Tufan Fernandao ile Şener Özbayraklı da sarı-lacivertli forma ile eski takımlarına karşı ilk kez Bursa’da sahaya çıkacak.

Kaynak: İHA