Dünyanın Öbür Ucundan Gloria'ya Kampa Geldi

Şaka değil, gerçek... Chicago’lu bir Amerikan futbolu oyuncusu, kamp için Antalya’yı tercih etti. Uçakla 16 saat 26 dakika süren, yaklaşık 10 bin kilometrelik yolu kat ederek Antalya Belek’e gelen Amerikan futbolunun dünyaca ünlü oyuncusu Lamarr Houston, bireysel kamp çalışmaları yapmak amacıyla Gloria Sports Arena’da kamp yaptı.

2014 yılından bu yana Chicago Bears takımında forma giyen Amerikalı oyuncu, menajerlerinin tüm dünyada yaptığı araştırma sonrasında Gloria Sports Arena’da kamp için karar kıldıklarını ve 29 Ocak 11 Şubat 2016 tarihleri arasındaki kamp sürecinin kendisi açısından çok faydalı geçtiğini dile getirdi. Gloria Sports Arena’da 1 Ocak’ta sona eren sezonun yorgunluğunu attığını, hem de Eylül ayında başlayacak yeni sezon hazırlıklarına başladığını ifade eden Lamarr Houston; “ Böyle bir tesisi uzun araştırmalarımız sonrasında bulduk. Amacımız tam kapsamlı bir tesis arıyorduk. Hem tatilimizi yapıp dinlenelim hem de kampımızı yapalım istedik. Geldikten sonra da gördük ki; burası bizim ihtiyaçlarımıza fazlasıyla cevap verebilen mükemmel bir tesis. Tesislerin bünyesindeki SportScience Performans Merkezi’nde testler/analizler yaptırdım. Bu sonuçlara göre bireysel performans antrenörü ile çok faydalı bir kampı geride bıraktım” diyerek Spor Arena’da yaptığı kamptan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Tesislerin beklentilerini fazlasıyla karşıladığını belirten 27 yaşındaki oyuncu; Gloria Sports Arena’daki özel sporcu beslenmesine yönelik yemeklere, spor alanlarının kalitesine, sporcu sağlığı ve performans merkezi ile personelin misafirperverliğine de ayrıca övgüler yağdırdı.

1987 doğumlu Lamarr Houston, 2014 yılında imzaladığı 5 yıllık kontrat karşılığı aldığı 35 Milyon Dolar ile Amerika’daki en popüler sporculardan biri olmuştu.

BİR TESİSTEN FAZLASI...

Antalya Belek’te, 105 bin metrekarelik doğa harikası bir alan üzerine kurulan Gloria Sports Arena, açık, kapalı ve su sporları alanları, spor bilimleri performans merkezi ve 50’den fazla branşta spor yapma imkânıyla profesyonel sporcu ve takımlar için benzersiz bir deneyim sunan Gloria Sport Arena’da hem kamp yapıp hem de çok iyi dinlendiğini belirten Lamerr; “ Tüm sporların yapılabildiği böyle bir tesisi Türkiye’de görmekten çok büyük mutluluk duydum. Bu tesislerde sadece kamp yapmıyorsunuz, bir çok sağlık testini ve tedavisini de burada yaptırmak mümkün… Burası kamp merkezi ve müsabaka için olsa da asıl gözden kaçmaması gereken bir durum var… Burası aynı zamanda tam teşekküllü bir sağlık tesisi... Bunun gözden kaçmaması lazım. Böyle bir tesisi spor camiasına kazandıran Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın başta olmak üzere Gloria Sport Arena Proje Yöneticisi ve Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir Hanımefendiye teşekkür ederim” dedi.

FREDERİCK LAMARR HOUSTON KİMDİR?

Amerikan futbolu oyuncusu Cnicago Bears’ta forma giymektedir. 2014 yılında 35 milyon dolar gibi bir rakama 5 yıllığına anlaştı. 24 Haziran 1987 San Francisco, Kaliforniya’da doğan Lamarr 1,91 boyunda ve 138 kg ağırlığında 99 numaralı formayı giymektedir. Amerika’nın en popüler sporcularından biri olarak biliniyor.

SPORUN YENİ ADRESİ GLORİA SPOR ARENA OLDU

Glorıa Sports Arena’nın, profesyonel hizmetlerinden bu güne kadar milli takımlar, yerli ve yabancı futbol takımları, basketbol takımları, voleybol takımları, spor grupları, amatör sporcular, profesyonel sporcular, ekibiyle birlikte bireysel sporcular, her branş için kamplar, tedavi amaçlı gelen sporcular, yaz okulları kampları, turnuvalar, etkinlikler, kongreler, toplantılar ve konferanslar bir çok şampiyonalar düzenlendi.

GLORIA SPORTS ARENA’DA YAPILAN SPOR BRANŞLARI

KAPALI ALAN SPORLARI: Okçuluk, Badminton, Basketbol, Boks, Eskrim, Hentbol, Judo, Masa Tenisi, Tekvando, Voleybol, Halter ve Güreş, Aerobik, Aikido, Bilek Güreşi, Bushido, Dans, Dart, Salon Futbolu, Salon Hokeyi, Karate, Kendo, Kickboks, Kung Fu, Muay-thai, Pilates, Spinning, Thaichi, Yoga ve Zumba.

AÇIK ALAN SPORLARI: Okçuluk, Dekatlon, Futbol, Golf, Maraton, Dağ Bisikleti, Bisiklet, Tırmanma Duvarı, Atletizm ve Triatlon, Çim Hokeyi, Plaj Voleybolu ve Tenis

OLİMPİK SU SPORLARI: Dalış, Yüzme, Senkronize Dalış, Senkronize Yüzme ve Su Polosu, Sualtı Hokeyi ve Sualtı Ragbisi, gibi sporlar yapılıyor.

Kaynak: İHA