Şenol Güneş’ten muhabire fırça

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir basın mensubunun sorusuna tepki gösterdi.

Şenol Güneş’ten muhabire fırça
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından bir basın mensubuna tepki gösterdi.

Basın mensubundan gelen, 'Sosyal medyada 'Hoca, Quaresma-Olcay değişikliğini daha erken yapmalıydı' şeklinde eleştiriler var, ne diyorsunuz?' sorusuna kızan Şenol Güneş, 'Sosyal medya benim muhattabım değil. Arkadaşlar cesur olun cesur. Hafta arası yine benim ağzımdan yazıyorsunuz. Şimdi de korkuyorsunuz, korkmayın ya. Böyle dolaştırmaya gerek yok. Size yardımcı olmak için söyledim. 'Neden Olcay'ı erken çıkarmadın?' diye kendin sor' diye konuştu.

Şenol Güneş’ten muhabire fırça

Maçı da değerlendiren Şenol Güneş şunları söyledi:

Kimi mutlu ettiğini bilmiyoruz da kimisi üzülebilir. Rakibin ne yapacağını biliyorduk. Onlar da bizim ne yapacağımızı biliyordu. Yerleşik düzende golü yedik. Arkasından çok pozisyon bulduk ama atamadık. Sonra faul mu değil mi tartışılırken faul geldi. Belki faul olmayabilir bir şey diyemem ama 2-0'dan sonra da daha fazla pozisyon ürettik. Kendi kapasitesini iyi kulllanan takıma karşı az pozisyon verdik. Akhisar'a da böyle puan verdik.

Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz bu maçı kazanmış olarak görüyoruz. Puan alamasaydık da onları tebrik edecektim. Kendimizi daha de geliştirmemiz lazım. Hakem hata yapıyorsa sinirlenmemek gerekiyor. Rakip size faul yapıp oyunda zaman geçiriyorsa biz de buna karşı koymalıyız, daha fazla pozisyon bulmalıyız. Rüzgar varsa ona göre oynamalıyız. Oyunumuza bunlara göre geliştirmemiz lazım. Umarım oyunumuzla kimseyi rahatsız etmedik. Biz rakipten daha iyiydik. Rakip de bir savaş verdi, onları tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum.

Zaman iyi işler yapıldı, zaman eksikler vardı. Kaymalar var ama daha ilk pozisyonda stoperimiz sarı gördü. Bir pozisyon önce rakip görmeliydi. Bize rahat kart gösteriliyor. Aynı hakemle 5 puan kaybettik. Batdal'ı atmadı, Batdal'ı Abdullah Hoca ve oyuncular dışarı aldı. Rakiplere kolay kart verilmiyor. Daha Doka var, Mahmut var.