Motorcunun Evlilik Teklifi Böyle Olur

Silivri sahili bugün, motosiklet tutkunu bir gencin kız arkadaşına yaptığı sürpriz evlilik teklifine şahit oldu.

Silivri’de motosiklet tutkunu bir genç, kız arkadaşına sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Silivri motosiklet kulübü üyesi 50’ye yakın motosiklet tutkunu Silivri sahiline motosikletleriyle giriş yaptılar. Çiçek, pasta, meşale ve her motorcunun elinde harf harf ’benimle evlenir misin’ pankartlarıyla kusursuz bir organizasyon sergileyen kulüp üyeleri, Ali Yavuz ve kız arkadaşı Emine Yiğit’i beklemeye başladılar. Yapılan plandan habersiz olarak erkek arkadaşının motosikletinde sahile giriş yapan Emine Yiğit, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Kız arkadaşının önünde diz çökerek “Seni bir ömür boyu sırtımda taşımaya razıyım. İkimizin mutluluğu için, senin mutluluğun için elimden ne gelirse yapacağım, buna söz veriyorum. Şimdi soruyorum, benimle evlenir misin “sorusunu sordu. Aldığı evet cevabıyla hazırda bekletilen meşaleler yakılarak konfetiler patlatıldı.

"Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü, bugüne özel olması için kız arkadaşıma evlenme teklif etmek istedim" diyen Ali Yavuz, "Çok da güzel olduğunu düşünüyorum. İnşallah herkese böyle bir evlenme teklifi yapmak nasip olur. Beni kırmayıp gelen tüm motosiklet tutkunu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tekerleri düz bassın" dedi.

Heyecanını gizlemekte zorlanan Emine Yiğit ise, “Onu çok seviyorum. Hayatımın en güzel sürpriziydi. Heyecandan diyecek hiçbir şey bulamıyorum” dedi.

Pasta kesiminin ardından çift tebrikleri kabul etti.

Kaynak: İHA