44 Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup’ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren 44 Malatyaspor, sahasında Gaziantep ekibi Şehit Kamil Belediyespor’u 90. dakikada penaltıdan attığı golle 2-1 yenerek, galibiyet hasretine son verdi.

Maç sonrası konuşan 44 Malatyaspor teknik sorumlusu Cihangir Meriç, “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Gerçekten zor durumdayız. Özellikle son 2 hafta çok iyi oynamamıza rağmen kazanamadık. Bu maçı kazanmaya ihtiyacımız vardı. Kazandığımız için çok mutluyum. 1-0’dan oyunu 2-1’e çevirmek gerçekten kolay değil. Yenik düşmemize rağmen maçı çevirebildik. Oyuncularımızın gözlerinden öpüyorum, onlar her şeyin en iyisine layık. İnşallah bundan sonra böyle devam edip, içerde maç kaybetmeyeceğiz” diye konuştu.

-“BU TAKIM LİGDE KALACAK”

Kulüp 2.Başkanı Barış Bingöl ise yaptığı açıklamada, “Bu takım ligde kalacak. Bugün bunu gösterdik. Ben teknik heyeti ve futbolcularımı kutluyorum. Onlar sahada müthiş bir mücadele verdiler. Söylediğim gibi bu takım ligde kalacak” dedi.

"SAHADA SONUNA KADAR MÜCADELE ETTİK”

Takımın savunma oyuncusu Ensar karakulakoğlu ise, “Bugün sahada sonuna kadar mücadele ettik. Ligde kalma adına önemli bir galibiyet elde ettik. Ben sahadaki ağabeylerimiz tebrik ediyorum. Rakip Şehit Kamil Belediyespor’a da kalan maçlarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA