Şampiyonluk Yolunda Kritik Maç

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Aliağa FK, İzmir Süper Amatör Ligi’nin 22.haftasında Poyracık Bilir Altay Spor’a konuk olacak.

Haftaya lider giren Aliağa ile ligin iddialı takımı Poyracık, şampiyonluğu yakından ilgilendiren kritik maçta karşı karşıya gelecek. Kınık Poyracık sahasında oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

İzmir Süper Amatör Ligi A Grubu’nda 22.haftaya Aliağa 47 puanla lider, Poyracık ise 40 puanla üçüncü sırada girdi.

Ligdeki performansı ile dikkat çeken Aliağa, ligde oynadığı 20 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. 1 maç eksiği bulunan Poyracık’ın ise 12 galibiyeti, 5 beraberliği ve 3 mağlubiyeti bulunuyor.

Sakat oyuncusu bulunmayan sarı siyahlı takımda Ceyhan Altınyıldız karşılaşmasının 87.dakikasında kırmızı kart gören Berkcan Ertene forma giyemeyecek.

"ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA YAKLAŞMAK İSTİYORUZ"

Şampiyonluk yolunda çok kritik bir maça çıkacaklarını belirten Aliağa FK teknik sorumlusu Serkan Şentürk, “Takım olarak amacımız önce iyi futbol, bu iyi futbolun yanında da sahadan 3 puan ile ayrılmak. Kritik diye nitelendirdiğimiz maçlardan biri olan Ceyhan’ı kendi sahamızda mağlup ettik. Poyracık deplasmanından da sahadan galip ayrılarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. Deplasmandan alacağımız galibiyet ile puan farkını arttırmayı hedefliyoruz. Ligin sonunda da şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA