Mourinho'dan Menajerlik Oyuna Özel Taktik

Dünyanın en popüler çevrimiçi spor oyunlarından biri olan Top Eleven, Jose Mourinho ile birlikte tasarlanan yeni bir antrenman özelliği içeren yeni 2016 sürümünü bugün piyasaya sürdü.

’O Özel Biri,’ Top Eleven 2016’da tümüyle yeni bir antrenman özelliği için rehberlik sağlamak ve takımlarını zafere götüren yolda oyunculara taktiksel bilgeliğini sunmak üzere soyunma odasına geri döndü. Ücretsiz bir şekilde oynanan ve bugün iOS, Android ve Facebook üzerinden erişim sağlanan oyun şimdi iOS ve Android’de daha da gerçekçi bir futbol menajerliği macerasının yanı sıra Facebook’ta merakla beklenen yeni bir sürümün keyfini çıkarabilecek, dünya genelinde 130 milyondan fazla menajere sahip.

Nordeus tarafından geliştirilen ve özellikle mobilde ve internette çapraz platform için tasarlanan oyun, oyuncuların kendi takımlarının taktiklerinden ve transferlerinden kulübün mali işlerine ve stat genişletmeye kadar her şeyi kontrol ederek kendi futbol kulüplerini yönetmelerine imkan tanıyor. Oyunun yeni Antrenman özelliği, en cazip taktiksel antrenman simülasyonunu mobile taşırken, menajerlerin oyuncularının fiziki ve yetenek gelişimlerine gerçekten etki etmelerini ve seçtiklerin taktiklerin nasıl işlediğini görmelerini sağlıyor. Yeni antrenman özelliği menajerlere ise oyuncuların bireysel becerilerini geliştirme, isteğe göre antrenman planları oluşturma, maç esnasında takımın performansını arttıran takım bonusları (hücum, savunma, fiziksel ve zihinsel) kazanma ve takımlarının becerilerini daha da kuvvetlendirmek için yeni antrenman çeşitleri oluşturma kabiliyeti kazandırıyor. Oyun, dünya çapında 130 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı ve günlük 3 milyonun üzerinde aktif kullanıcı ile dünyanın en çok oynanan çevrimiçi spor oyunlarından biri oldu. Mayıs 2010’da geliştirilip orijinal olarak yayınlanan oyun ve şu an yaklaşık 30 farklı dilde oyuncular için resmi marka yüzü olarak José Mourinho’yu bünyesinde bulunduruyor.

"“ANTRENMAN MENAJER OLMANIN EN ÖNEMLİ KISMIDIR"

Jose Mourinho, “Antrenman başarılı bir futbol menajeri olmanın en önemli kısmıdır, ligleri kazanmakla kaybetmek arasındaki farktır” diyerek, bu nedenle Top Eleven 2016’nın oluşturulmasına yardımcı olduğunu söyledi.



Nordeus CEO’su Branko Milutinovic ise, “Top Eleven 2016’da, oyuncularımız için günlük temelde daha kapsayıcı bir deneyim sunan bir ’oyun içinde oyun’ yarattık. Yeni antrenman özelliğimizle oyuncuların gerçek bir futbol menajerinin yerine daha da geçerek oyunlarında daha stratejik bir yaklaşım benimsemeleri gerekecek. Oyuncuların oyunlarını özelleştirmeleri için bir yöntem sağlayarak, oyuncularımızın takımlarıyla her gün çok daha fazla ilgilenmelerini sağlıyoruz. 2010’da Nordeus’u kurmamızın dayanağı olan Top Eleven oyunu giderek güçlenmeye devam ediyor ve José Mourinho ile ortaklığımıza devam etmekten son derece gururluyuz. Harika oyunlar yapmak yaptığımızın işin merkezindedir ve oyuncularımızın bu son güncellemelere tepkisini görmek için heyecanlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA