Zirvenin TEK Hakimi Tredaş Spor

Tekirdağ Genç Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü, karşılaştığı Saray Belediye Spor Kulübü’nü 94-65 mağlup ederek, Genç Erkek Basketbol liginin bitimine iki hafta kala Şampiyonluğunu ilan etti.

Saray Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen karşılaşmada, baştan sona üstün bir oyun sergileyen Mavi Şimşekler, maçtan 94-65 gibi farklı bir skorla galip gelmesini bildi.

Son 8 maçında 8 galibiyet alan Potanın Şimşekleri, 2015-2016 sezonunun bitimine iki hafta kala Şampiyonluğunu matematiksel olarak ilan etti. Şampiyonluğu garantilenen Mavi Şimşeklerin oyuncu, yönetim ve teknik kadrosu büyük sevinç yaşadı.

“BAŞARIMIZIN SIRRI İSTİKRAR VE ÇOK ÇALIŞMAK”

TREDAŞ Spor’un başarılı Antrenörü Hakan Gamtüre yaptığı açıklamada, takım olarak sezon boyunca verdikleri emeğin karşılığını şampiyonluk olarak aldıklarını ve oyuncularla gurur duyduğunu söyledi.

Gamtüre, “Başarımızın sırrı istikrar ve çok çalışmak. 12 yıldır TREDAŞ Spor Kulübü’nün antrenörlüğünü yapıyorum. Alt yapımıza önem vermenin meyvelerini topluyoruz. TREDAŞ Spor, Türkiye’de basketbolda herkes tarafından takip edilen büyük bir kulüptür. Geçen sezon başında iki oyuncumuzu Türkiye’nin basketbolda sayılı kulüplerinden olan Banvit Spor’a transfer ettik. Hem sportif başarı yakalamak, hem de oyuncularımızı Türkiye’nin büyük kulüplerine göndermek antrenörlük açısından müthiş bir duygu” dedi.

Antrenör Gamtüre, bir oyuncunun yetişmesi için en az 5 yıl gerektiğini belirterek, basketbolda sabır, emek ve çok çalışmanın önemine vurgu yaptı. Gamtüre son olarak, hedefimiz 15-19 Mart 2016 tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenecek olan Marmara Bölge Şampiyonasında Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA