Trabzonspor Eksik Çalıştı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını eksik yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Trabzonspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları süren Onur, Cardozo, Mehmet Ekici, Okay, Güray ile hasta olan Bosingwa ve Musa Nizam katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Muhammet Beşir’in düz koşu yaptığı çalışmanın son bölümünde kasıklarında ağrı hisseden Erkan Zengin de soyunma odasına gitti.

Takımdaki hasta ve sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle 18 oyuncuyla antrenman yapan bordo-mavililer, ilk bölümde kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ikinci bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı. Maç sırasında Teknik Direktör Hami Mandıralı sık sık oyunu durdurarak oyuncularına uyarılar yaptı. Mandıralı, Muhammet Demir’le de saha içinde bir süre görüşürken, Yusuf Erdoğan’a da sarılarak sohbet ettiği gözlendi.

TRABZONSPOR’DA SAĞLIK KURULU GÖREVİNE BAŞLADI

Trabzonspor Yönetim Kurulu kulüp bünyesinde görev yapmak üzere Sağlık Kurulu oluşturdu. 3 akademisyenden oluşan ve başkanlığını Ortopedi Uzmanı Prof. Dr. Osman Aynacı’nın yapacağı kurulda Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Gökçe ve Kalp Damar Cerrahı Op. Dr. Kibar Yaşar Güven de yer aldı.

Kaynak: İHA