Spor Toto 3. Lig

Turgutluspor, transferin son gününde kadrosuna iki isim daha dahil etti. Kırmızı-siyahlılar forvet ve savunma hattına takviye yaptı. Alınan kötü mağlubiyetler sonrası teknik heyet ile yollarını ayıran Turgutluspor’da transferin son günü çifte imza geldi.

Turgutluspor, Kemerspor 2003’ten forvet oyuncusu Ali Can Çelik ve Kahramanmaraş BBSK’dan savunma oyuncusu Muhammet Ali Yenilmez’i sezon sonuna kadar renklerine bağladı. Ali Can Çelik, Maltepespor karşısında ikinci yarıda oyuna dahil oldu. 28 yaşındaki forvet oyuncusu kariyerine Gençlerbirliği’nde başladı ve daha sonra Hacettespor, Tarsus İdman Yurdu, Erzurumspor, Adana Demirspor, Kırıkhanspor, Mardinspor, Amed, Denizli BBSK, Kahramanmaraş BBSK, Menemen Belediyespor, Adıyamanspor, Turanspor, Tavşanlı Linyitspor ve son olarak da Kemerspor 2003 formaları giydi. Çelik, 108 3. Lig maçında 16 gol kaydederken, 94 2. Lig maçında 12 gol kaydetti.

Diğer transfer Muhammet Ali Yenilmez ise profesyonel kariyerine Ünyespor’da başladı.

Yenilmez daha sonra Gaziantespor, Lüleburgazspor, Kahramanmaraş BBSK, Sancaktepe Belediyespor, Halide Edip Adıvarspor ve son olarak yine Kahramanmaraş BBSK formaları giydi. Stoper mevkinde görev yapan Muhammet Ali Yenilmez kariyerinde 98 kez 3. Lig’de mücadele etti ve 8 gol kaydetti.

Turgutluspor Başkanı ve Turgutlu Belediye Başkanı Hakan Sezer’in Turgutlu Belediyesi’ndeki makamında gerçekleşen imza töreninde oyuncular kendilerini Turgutlusporlu yapan imzayı attılar. Her iki oyuncuda Turgutluspor’un başarısı için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını belirtti.

"BİR İKİ GÜN İÇERİSİNDE YENİ HOCAMIZ TAKIMIN BAŞINA GELECEK"

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Hakan Sezer, "İlk yarıyı iyi bitirdik ancak ikinci yarıda aldığımız mağlubiyetlerle sıkıntılı günler yaşıyoruz. Sıkıntılı günler yaşıyoruz ancak durumumuz çokta kötü değil ve bugün takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız iki oyuncuyla sözleşme imzaladı. Pazar akşamı 3 saat toplantı yaptık ve teknik heyetin tamamıyla yollarımızı ayırdık. Belediye başkanımız Turgay Şirin şuanda İstanbul’da temaslarda bulunuyor. Teknik direktör adaylarını hakkında görüşmeler yapıyor. Bir kaç gün içerisinde yeni hocamız takımın başına gelecek. Kan değişiklikleri bazen işe yarıyor, Altay maçında da hedefimiz 3 puan ve Altay maçı, sonrasında oynayacağımız Tirespor maçında 4 puan hedefliyoruz. Bu iki maçtan en az 4 puan hedefliyoruz ve daha sonra bay geçireceğimiz hafta var. Bay haftasında takımımız kendini toparlayacaktır" dedi.

Kaynak: İHA