Melih Gökçek'ten havuz isyanı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın çıkışı ile başlayan havuz tartışmasına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı.

Melih Gökçek'ten havuz isyanı
Beyaz Tv'de ekrana gelen Beyaz Futbol programına telefonla bağlanan Melih Gökçek havuz sisteminde kulüplerin eşit şartlarda pay almadığını ifade ederek 'Böyle adaletsizlik olmaz.' dedi.

BEN BÖYLE BİR HAK KABUL ETMİYORUM


Gökçek, şu ifadeleri kullandı;

Büyük kulüpler pastadan büyük para istiyorlar. Bu onların hakları. Ben böyle bir hak kabul etmiyorum.4 büyük kulüp her sene başında havuzun içinden geçmiş şampiyonluklarına göre dev paralar alıyorlar. Neden 'şampiyon' olmuşlar.

BÖYLE ADALETSİZLİK OLMAZ


Siz bu takımlara peşinen bu paraları verirseniz, arkada kalan takımlar ne zaman kalkıp da ilk dördün arasına girecek. Her sene yer değiştirip idare ediyorlar. Futbolculara verdiklere verdikleri paranın haddi hesabı yok. Onların verdikleri para aşağıdaki kulüpleri de perişan ediyor. Ve bu suretle dengesiz bir ortam çıkıyor. Bu bir adalet değil.

DÖRTLÜ TURNUVA YAPSINLAR

Dört takım büyüksen, otur o zaman dörtlü bir turnuva yap bakalım bu hasılatı. Böyle bir mantık olamaz. Herkes de onları seyretsin olur mu? Böyle adaletsizlik olmaz.

BEYAZ GAZETE