Hatayspor Teknik Direktörü Toysal Açıklaması

'Bizim şu anda tekniği, taktiği konuşacak durumumuz yok. Hem fiziksel olarak hem de maddi manevi sıkıntıda bulunan futbolcularımızı toparlamak birincil görevimiz'

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Hatayspor'un teknik direktörü Bayram Toysal, 'Bizim şu anda tekniği, taktiği konuşacak durumumuz yok. Hem fiziksel olarak hem de maddi manevi sıkıntıda bulunan futbolcularımızı toparlamak birincil görevimiz' dedi.

Toysal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini söyledi.

Buna rağmen hedeflerinin takımı sıkıntılı durumdan kurtarıp yukarılara taşımak olduğunu belirten Toysal, 'Bizim şu anda tekniği, taktiği konuşacak durumumuz yok. Hem fiziksel olarak hem de maddi manevi sıkıntıda bulunan futbolcularımızı toparlamak birincil görevimiz' dedi.

Hatayspor'a geliş sürecini anlatan Toysal, 'Belirlediğimiz strateji doğrultusunda şimdilik her şey yolunda gidiyor. Tabi ki eleştirileceğim. Her türlü eleştiriye de açığım. Ancak gerçek Bayram Toysal’ın bu olmadığını herkesin bilmesini istiyorum. Çünkü biz burada hocalıktan ziyade bir ağabeylik görevini üstlendik' diye konuştu.

Dün Anadolu Üsküdar 1908 ile oynanan maçtan galip geldiklerini hatırlatan Toysal, takımın alt sıralardan kurtulması için mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA