Voleybol Açıklaması Efeler Ligi

İnegöl Belediyespor Antrenörü Zoroğlu:'Devreye iyi bir yerde, iyi puanlarla girmek istiyoruz'.

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Levent Zoroğlu, ligin ilk yarısında oynayacakları son iki maçı kazanarak devreye iyi bir yerde, iyi puanlarla girmek istediklerini söyledi.

Zoroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 11 Aralık Pazar günü kendi sahalarında Afyon Belediye Yüntaş ile karşılaşacaklarını ve bu maç için hazırlıklarını hala sürdürdüklerini belirtti.

Geride kalan 9 hafta sonunda hedefledikleri yerde ve puanda bulunduklarını ifade eden Zoroğlu, 'Bu süre bizim için gayet güzel geçti. Takım inanılmaz mücadele ediyor, zevk veren güzel oyun oynuyor. Çeşitli olumsuzluklara rağmen şu an bence gayet iyi durumdayız.' diye konuştu.

Ligin ilk yarısında oynayacakları son iki maçta sahalarında Afyon Belediye Yüntaş ile MSK Urfa takımlarını ağırlayacaklarını anımsatan Zoroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bu 2 maç bizim hedef maçımız. İkisinden de galip ayrılmak istiyoruz. Kesinlikle evimizde puan vermek istemiyoruz. Çünkü birebir rakibimiz olan takımlarla oynayacağız. Oyun için hazırlıklarımız devam ediyor. Çok şükür sakatlıklarımız daha önce söylediğimiz gibi iyileşti. Tam takım hazırlıklara devam ediyoruz. Devreye iyi bir yerde, iyi puanlarla girmek istiyoruz. Söz konusu 2 maçta da taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar. Biz de onlara güzel oyunla, güzel mücadeleyle, güzel galibiyetler hediye etmek istiyoruz.'

Kaynak: AA