Şehitkamil Belediyespor Şanlıurfa Deplasmanında Galibiyet Arıyor

Bölgesel Amatör Lig’nin 12. haftasında Şehitkamil Belediyesispor, deplasmanda Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşısında galibiyet arıyor.



Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup’ta mücadele eden Şehitkamil Belediyesi Spor, sezonun 12. haftasında Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spor ile deplasmanda oynayacak0. Şehitkamil Belediyespor Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşması 11 Aralık Pazar günü saat 14:00’da Faruk Çelik Spor Kompleksi’nde yapılacak. Ligin tecrübeli ekibi Şehitkamil Belediyespor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor’u kendi evinde mağlup ederek evine 3 puanla dönmek istiyor. Maça çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, 3 puanı almak için mücadele edeceklerini söyledi.



3 puan için sahada olacağız

Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşmasında gülen taraf olabilmek için çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Şehitkamil Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Atalay, 3 puanı almak için mücadele edeceklerini söyledi.

Genç ve dinamik bir ekip olduklarını belirten Teknik Direktör Atalay, “Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor karşılaşmasında takımımla birlikte 3 puanı almak için sahada olacağız. Ekibimiz genç oyunculardan oluşuyor, dinamik bir kadro yapımız var. Genç kramponlarımızla Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmeyi arzu ediyoruz. Haftaya 3-1’lik Fidan Spor galibiyetinin morali ile başlamıştık. Şanlıurfa deplasmanına büyük bir moralle hazırlandık. Galip geleceğimize olan inancımız tamdır. Tüm taraftarlarımızı Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile oynayacağımız maça davet ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA