Medipol Başakşehir Gençlerbirliği Deplasmanında

Turunculacivertliler, Ankara deplasmanında kazanarak, liderliğini devam ettirmeyi hedefliyor Medipol Başakşehir'de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir ve Hakan Özmert bu maçta forma giyemeyecek.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın Gençlerbirliği'ne konuk olacak Medipol Başakşehir, sahadan galibiyetle ayrılarak, liderliğini sürdürmek istiyor.

Süper Lig'de bu sezon maç kaybetmeyen turuncu-lacivertliler, 13 maçta 9 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 31 puan topladı.

Ligde oynadığı son 3 maçta gol yemeyen ve 7 puan kazanan Gençlerbirliği ise 13 maçta topladığı 18 puanla, haftaya 8. sırada girdi.

- Medipol Başakşehir'de 3 önemli eksik

Turuncu-lacivertli takımda, orta sahada görev yapan 3 önemli isim bu maçta forma giyemeyecek.

Kaptan Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir ve Hakan Özmert sakatlıkları nedeniyle Ankara deplasmanında takımdaki yerlerini alamayacak.

İstanbul ekibinde, cezalı oyuncu ise bulunmuyor.

- 22 maçtır kaybetmiyor

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de oynadığı son 22 maçı kaybetmedi.

Bu sezon yaptığı 13 maçın 9'unu kazanan, 4'ünden beraberlikle ayrılan turuncu-lacivertliler, geride kalan sezonun son 9 müsabakasında da 5 galibiyet ve 4 beraberlik almıştı.

İstanbul ekibi, ligdeki son yenilgisini geçen sezonun 25. haftasında Osmanlıspor'a karşı 3-2'lik skorla yaşamıştı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yarın oynanacak Gençlerbirliği-Medipol Başakşehir karşılaşması saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Kaynak: AA