'Manisaspor Maçına Galibiyet İçin Çıkacağız'

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:'Geçen haftaki kaybımızı bu hafta telafi etmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig'de 11 Aralık Pazar günü Manisaspor'u konuk edecek Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, geçen haftaki kayıplarını bu hafta telafi etmek istediklerini söyledi.

Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üst sıralara tutunmak ve ilk 6'nın içinde kalmak istediklerini ifade etti. Bu hafta karşılaşacakları Manisaspor'un son 2 maçını kazandığını hatırlatan Eroğlu, 'Biz son 4 iç saha maçımızı galibiyetle kapattık. Manisaspor maçına da galibiyet için çıkacağız. Hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Geçen haftaki kaybımızı bu hafta telafi etmek istiyoruz.' diye konuştu.

Eroğlu, Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ve ekibiyle daha önce çalıştıklarını belirterek, 'Futbolda böyle şeyler var. Onlar da son haftalarda başarılı sonuçlar aldılar. İyi oynayan kazansın, iki taraf da birbirini iyi tanıyor.' ifadelerini kullandı.

Göksu Türkdoğan ve Mehmet Ozan Tahtaişleyen ile yollarını ayırdıklarını hatırlatan Eroğlu, iki futbolcunun önünü açmak amacıyla böyle bir karar aldıklarını vurgulayarak, oyunculara kariyerlerinde başarı diledi.

Altınordu ile Manisaspor arasında Bornova Stadı'nda yapılacak maç saat 13.00'te başlayacak.

Öte yandan, futbolculuk döneminde uzun süre Altınordu'da forma giyen eski teknik direktörlerden Erkan Velioğlu 75 yaşında hayatını kaybetti. Velioğlu'nun cenazesi yarın İzmir'de Hüsnü Ataberk Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Kaynak: AA