'Fenerbahçe Maçını Kazanmak İstiyoruz'

İçel Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın:'Lige iyi başlamıştık ancak aynı şekilde sürdüremedik. 6 maçta 3 mağlubiyet yaşadık, 3 de galibiyet aldık'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından İçel Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, yarın sahalarında yapacakları Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini belirtti.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Ligi'nde şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ancak ara vermeden Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Yoğun maç temposu içinde olduklarını aktaran Aydın, 'Avrupa maçları ve lig bir arada gittiği için dinlenmeye fırsat bulamıyoruz. Ancak biz takımımıza güveniyoruz. Lige iyi başlamıştık ancak aynı şekilde sürdüremedik. 6 maçta 3 mağlubiyet yaşadık, 3 de galibiyet aldık. Yarın sahamızda Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz.' diye konuştu.

Aydın, iyi oynadıklarını ancak şanssızlıklar yaşadıklarını, bundan sonraki tüm maçları kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA