Banvitli Oyuncular Öğrencilerle Buluştu

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde liderliğini sürdürerek yoluna emin adımlarla devam eden Banvit bu hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Bandırma Bahçeşehir Koleji’nde gerçekleşen etkinliğe Banvit Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski, oyuncular Gasper Vidmar, Jeremy Chappell, Can Maxim Mutaf, Jordan Theodore ve Gediminas Orelik katıldı.

Banvit ekibi öğrencilerin çizdikleri profil resimlerinin önünde poz verdiler. Daha sonrasında atölyeye geçen oyuncular ilk zorlu sınavlarını burada verdiler. Öğrencilerle beraber kendi resimlerini çizmeye çalışan Banvit ekibi yeteneklerini resimde de gösterdiler. Özellikle Banvit Baş Antrenörü Sasa Filipovski’nin resim çalışmasında Jordan Theodore fotoğrafını tavuk olarak çizmesi eğlenceli dakikaların yaşanmasına sebep oldu. Sanat atölyesinde yeteneklerini sergiledikten sonra Banvit ekibi ikinci zorlu dersi olan Müzik Salonu’na geçti. Burada çeşitli müzik aletleri ile ritm tutmaya çalışan oyuncular oldukça eğlendiler.

Basketbolcular, Bahçeşehir Koleji Yıldız Basketbol Takımı ile gösteri maçı yaptı. Gösteri maçının en renkli görüntüsü ise Gasper Vidmar’ın bir sporcuyu tutup potaya smaç bastırmasıydı. Oynanan gösteri maçının ardından konferans salonuna geçen Banvit soru-cevap şeklinde düzenlenen panelde teknik ekip ve oyuncular öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilerin basketbol ve oyuncuların günlük yaşantıları ile ilgili sorular sorduğu panel oldukça keyifli anlara sahne oldu.

Kaynak: İHA