Amatör Spor Kulüplerinden Başkan Doğan'a Ziyaret

Bir süre önce göreve yeni gelen Kadıköyspor Kulüp Başkanı Sait Sevgi ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Doğan, Kadıköyspor kulübü yönetimini tebrik edip çalışmalarında başarı dileyerek, “Amatör spor kulübü başkanı olmak kolay bir iş değil. Kadıköy Mahallemiz bizim gözbebeğimiz olan, çok sevdiğimiz, benim de eski mahallemdir. Kadıköy’e ayrı bir bakışımız var. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren diğer mahallere olduğu gibi bu mahallemize de, başta alt ve üst yapı olmak üzere önemli hizmetler yaptık. Benim gönlüm ister ki, Kadıköyspor’un bir sahası olsun, bir tesisi olsun. Mahallemizde belediyemize ait bir yer olsaydı böyle bir tesisi mahallemize, spor kulübümüze ve gençlerimize kazandırırdık. Hep birlikte uygun bir yer araştıralım. Benim sizlere önerim, sporda alt yapıya önem vermek, spor yapacak daha çok çocuğa ulaşmak” dedi.

Eğitim alan çocukların fazla olduğu kulüplerin kendi gözünde şampiyon olduğunu belirten Başkan Doğan, “Sadece futbol değil, gençlerimizi sporun her dalına yönlendirmeliyiz. Böylelikle onlara sadece spor yapma konusunda değil, aynı zamanda ahlakı güçlü, manevi değerlerine bağlı, sağlıklı bireyler yetişmesine de katkıda bulunmuş olacağız. Sporu, ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için önemsiyoruz. Tarihten bugüne söylenen ve kabul edilen bir söz olan ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur sözünü unutmuyoruz, gençlerimize de unutturmuyoruz. Biz her kulübe olduğu gibi sizlere de elimizden gelen desteği vermek isteriz” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Sait Sevgi ise amatör kulüplere desteklerinden dolayı Başkan Doğan’a teşekkür ederek ziyareti sonlandırdı.

Kaynak: İHA