Yeni Malatyaspor Kaptanı'ndan Eleştirilere Sert Yanıt

Yeni Malatyaspor Kaptanı Sedat Ağçay "Futbolcular parasal durumdan dolayı oynamıyor" eleştirilerine “Öyle olsaydı şu an lider olmazdık. Bu takım bunları söyleyenlerin hayal etmedikleri bir yerde" sözleriyle cevap verdi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalar yapan Kaptan Sedat Akçağ takımın şampiyonluk şansı, son haftalarda alınan kötü sonuçların nedeni ve ödemelerden kaynaklı herhangi bir sorun olup olmadığına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

“Ne Göztepe’yi ne Sivas’ı ne Eskişehir’i ne de Bolu’yu rakip olarak görmüyoruz”

Ligin üst sıralarında mücadele veren hiçbir takımı kendilerine rakip olarak görmediklerini ifade ederek sözlerine başlayan Sedat, “Aslında ben rakip olarak görmüyorum ne Göztepe’yi ne Sivas’ı ne Eskişehir’i ne de Bolu’yu. Bizim hedefimiz var, bizim hedefimiz Süper Lig’e çıkmak. O puanları toplayıp, ligin sonunda da ligin sonunda da Süper Lig’e çıktığımızda benim için hiçbir sorun yok. Sıkıntı olmayacak. Öyle görüyorum. Çok önemli değil Göztepe ve Eskişehir mağlubiyetleri. Bizim hedefimiz var. Hedefimiz de Süper Lig’e çıkmak. Bu yolda da ilerliyoruz. Şu anda da lideriz hala. Kaybettiğimiz de çok fazla şey yok. Kazansaydık evet kazancımız güzel olacaktı ama hala lideriz” dedi.



“Takımda hiçbir sorun, hiçbir sıkıntı yok”

"Futbolcular alacaklarından dolayı oynamadı" yönündeki eleştirileri de yanıtlayan tecrübeli futbolcu, “Öyle olsaydı şu an lider olmazdık. Bu takım bunları söyleyenlerin hayal etmedikleri bir yerde. Ama şuan sonuç olarak 2 maçta, 3 maçta puan kaybı olunca böyle konuşmalar olması da normal. Çok da önemsemiyoruz çünkü kendimizi biliyoruz. Oyun eleştirisini hoca yapar bize. O yönde direktifleri alırız. Bundan sonraki maçlarda da daha istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp, daha iyi puanlarla maçlardan ayrılmak istiyoruz. Asıl hedefimiz bizim Süper Lig’e çıkmak. Göztepe’yi yenmek, yenilmek çok bir önem taşımıyor. Hedefin sonunda Süper Lig olunca bu soruların hiçbir anlamı olmayacak. Takımda hiçbir sorun, hiçbir sıkıntı yok. Futbolda 34’te 34 yapan yoktur herhalde. O yüzden o eleştirileri yapanları önce onu sormak lazım. Bu takım hala lider. Eleştiri yapılır, illaki yapılacak. Bu takımı eleştirenler sezon başı düşüncelerini söyleselerdi keşke, ondan sonra bu eleştirileri yapsalardı. Olumlu eleştirilere, olumlu yorumlara, bizi olumlu yönde etkileyecek evet sonuna kadar varız. Ama bu takımın içine fitne sokacak durumları da almayız. Bunu kaldırabilecek tecrübeye de sahibiz. Takım arkadaşlarımla, hocalarımla bizim kilitlendiğimiz bir hedef var. İnşallah da sonu güzel olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA