Vali Kamçı Dünya Şampiyonu Sporcumuz Sercan Kılıç'ı Kabul Etti

Vali Süleyman Kamçı, Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak Kayseri’nin gururu olan Milli Sporcumuz Sercan Kılıç’ı makamında kabul etti.

Vali Kamçı, Tataristan’ın Kazan kentinde yapılan şampiyonada 45 kiloda altın madalya kazanan Sercan Kılıç’ı makamında kabul ederek, tebrik etti.

Milli sporcumuzun ülkemizi ve ilimizi çok güzel bir şekilde temsil ettiğini kaydeden Vali Kamçı, altın madalya ile dönen Sercan’ın bu başarısının mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İlimizde 578 Bayan,2 bin 613 erkek olmak üzere toplam 3 bin 191 lisanslı Muay Thai sporcusu bulunduğunu ifade eden Vali Kamçı, şu anda Kayseri’de aktif Muay Thai sporuyla uğraşan 37 kulüp olduğunu belirtti.

Milli Sporcumuz Sercan Kılıç’da ’Bu önemli başarıya ulaşmamda emeği geçen antrenörlerime, aileme ve bana destek olan herkese teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Rusya Tataristan’ın Kazan şehrinde düzenlenen şampiyonada, Milli Takımımız 7 altın, 3 gümüş, 3 bronz,30 puan ve 13 madalya ile Gençler Dünya Kupası Şampiyonu oldu.

Kaynak: İHA