Muratpaşa Belediyespor Yoğun Maç Trafiğine Girecek

Antrenör Ünsal: 'Yoğun maç trafiği içerisindeyiz. Zor bir süreç bizi bekliyor ama bunun farkındayız'

Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, 15 günde 5 maç yapacaklarını belirterek 'Yoğun maç trafiği içerisindeyiz. Zor bir süreç bizi bekliyor ama bunun farkındayız.' dedi.

Ligin 10. hafta karşılaşmasında 11 Aralık'ta Samsun Gençlik Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak Akdeniz ekibinde, sakatlıkları nedeniyle Diğdem Hoşgör ve Gülsüm Güleçyüz kadroda yer almayacak.

Ligde maç eksiğiyle 5’inci sırada bulunan mavi beyazlıların Antrenörü Birol Ünsal, yapığı yazılı açıklamada, 15 günde 5 maç oynayacaklarını belirtti.

Samsun Gençlik Spor Kulübü maçının ardından, Ankara Yenimahalle Belediyesi, Eskişehir Hentbol, Kastamonu Artsam Koleji ve Zağnos Spor Kulübü ile oynayacaklarını aktaran Ünsal, şunları kaydetti.

'Yoğun maç trafiği içerisindeyiz. Zor bir süreç bizi bekliyor ama bunun farkındayız. Bu zorlu virajı en az kayıpla ve hatta kayıpsız atlatmayı hedefliyoruz. Üst üste maça çıkmanın getireceği fiziksel yorgunluk kadar bir maçtan alacağımız olası kötü sonuç etkisini tüm sürece yayabiliyor. Bunu yaşamamak için her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz.'

Kaynak: AA