Kayserispor'da Atiker Konyaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Atıker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Kayserispor’da Teknik Direktör Hakan Kutlu Trabzonspor’a 1-0 kaybedilen karşılaşmanın ardından istifa etmişti. Kutlu’dan boşalan göreve getirilen Altyapı Antrenörü Ertuğrul Seçme yönetimindeki futbolcular, ligin 14. haftasında deplasmanda oynayacakları Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kulüp tesislerinde toplanan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından düz koşu yaparken, antrenman kondisyon çalışmalarıyla devam etti.

Konyaspor maçını değerlendiren Seçme, deplasmandan puanla dönmek istediklerini söyleyerek, “Bildiğiniz gibi Hakan Hocam görevi bıraktı. En az kendisi kadar bizler de üzüldük, bu takım üzerinde çok emeği vardı. Ama futbolun doğasında böyle şeyler var. Konyaspor maçına Pazartesi gününden bu yana hazırlanıyoruz. Takımı moral motivasyonu olarak yukarı çekmeye çalışıyoruz. Seri mağlubiyetlerden dolayı moraller biraz bozuk ama çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Konya’ya umutlu gideceğiz, puan ve puanlar için gidiyoruz. Oradan iyi bir netice alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Atiker Konyaspor - Kayserispor karşılaşması 11 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak.

Kaynak: İHA