'Hedefimiz Süper Lig'

Yeni Malatyaspor kaptanı Sedat Ağçay: 'Hedefimiz Süper Lig ve bu yolda ilerliyoruz. Şu anda hala lideriz. Kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok'

Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Sedat Ağçay, 'Hedefimiz Süper Lig ve bu yolda da ilerliyoruz.' dedi.

Ağçay, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, son 3 maçta 1 puan almalarına karşın liderliklerini sürdürdüklerini belirtti.

Ligde geride kalan 3 maçta 1 puan aldıklarını anımsatan Sedat, şunları söyledi:

'Bu takım Eskişehirspor ve Göztepe deplasmanlarında mağlup oldu. İstediğimiz oyunu oynayamadık ama Göztepe rakiplerimizden bir tanesi. Aslında ben ne Göztepe'yi, ne Sivas'ı, ne Bolu'yu ne de Eskişehir'i rakip olarak görmüyorum. Bizim bir hedefimiz var, o da Süper Lig'e çıkmak. Göztepe ya da Eskişehir mağlubiyeti çok önemli değil. Hedefimiz Süper Lig ve bu yolda ilerliyoruz. Şu anda hala lideriz. Kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok. Kazansaydık, güzel olacaktı ama hala lideriz.'

Bundan sonraki maçlarda istedikleri oyunu sahaya yansıtarak kazanmaya devam edeceklerine inandığını vurgulayan deneyimli futbolcu, 'Ligde 34 maçta 34 galibiyet alan yok. Bu takım hala lider. Eleştiri yapılır, illaki yapılacak. Buna karşı da hiçbir sıkıntımız olmaz ama dediğim gibi bu takım lider. Bu takımı eleştirenler önce keşke sezon başı düşüncelerini söyleselerdi, ondan sonra bu eleştirileri yapsalardı.' diye konuştu.

Eleştirilere açık olduklarını kaydeden Sedat Ağçay, 'Bunu kaldırabilecek tecrübedeyiz. O yüzden hocalarımız ve takım arkadaşlarımızla bizim kitlendiğimiz bir hedef var. Bu yolda ilerliyoruz, inşallah sonu güzel olacak.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA