'Barcelona Lassa, Dörtlü Final'in Ciddi Adaylarından Biri'

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic:'Seyircimize geçen hafta Tel Aviv'de elde ettiğimiz galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz'.

Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, THY Avrupa Ligi'nin 11. haftasında yarın konuk edecekleri İspanya'nın Barcelona Lassa takımının Dörtlü Final'in ciddi adaylarından biri olduğunu söyledi.

Perasovic yaptığı açıklamada, geçen hafta Maccabi FOX deplasmanında elde ettikleri galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

'Rakibimiz şu an iki hafta öncesine göre çok farklı bir takım. Bazı sakat oyuncuları iyileşti ve yeni transferler de yaptılar. Barcelona Lassa, Dörtlü Final'in ciddi adaylarından biri. Seyircimize geçen hafta Tel Aviv'de elde ettiğimiz galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz.'

Anadolu Efes'in ABD'li basketbolcusu Deshaun Thomas ise Barcelona Lassa maçının önemine dikkati çekerek, 'Rakibimizin şu an bazı sakat oyuncuları olsa da kadrolarında birçok kaliteli isim var. Güzel bir maç olacak. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Kritik bir karşılaşma olacak ve evimizde oynayacağımız bu maçta seyircimizin desteği bizim için çok önemli.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA