Banvitli Theodere, Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Banvit'in FIBA Şampiyonlar Ligi'nde en büyük kozu olan Theodore, Ironi Nahariya maçıyla tekrar sahalara döndü Bandırma temsilcisi, Theodore'nin yokluğunda Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Gaziantep Basketbol'a deplasmanda yenilerek ilk yenilgisini aldı.

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Banvit'in en büyük kozu olan Jordan Theodore, sakatlığının ardından bir maçlık arayla tekrar sahalara geri döndü.

Banvit'in 23 Kasım'da Slovenya temsilcisi Helios Suns Domzale'yi deplasmanda 60-53 mağlup ettiği karşılaşmanın hemen başında, yüzüne aldığı darbe sonucu elmacık kemiği kırılan ABD'li oyun kurucu Theodore, dün İsrail temsilcisi Ironi Nahariya ile oynanan maçla tekrar sahalara döndü.

Bandırma temsilcinin sahadan 85-77 galip ayrıldığı karşılaşmada 38 dakika süre alan Theodore, 17 sayıyla maçın en skorer ismi olurken, 2 ribaund ve 7 asistle oynadı.

FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda toplamda 7 maça çıkan ABD'li oyuncu, sahada ortalama 30 dakika kalırken, 14,7 de sayı ortalaması yakaladı.

- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin sayı lideri

Banvit, Theodore'nin sakatlığında Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Gaziantep Basketbol ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Sahadan 69-60 mağlup ayrılan Bandırma temsilcisi, 7 maçlık galibiyet serisinin ardından ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Çıktığı 7 maçta karşılaşma başına 34 dakika süre alan ve 22,7 sayı ortalaması yakalayan Theodore, ligin sayı lideri konumunda bulunuyor.

Jordan Theodore, Galatasaray Odeabank'ı deplasmanda 83-74 mağlup ettikleri karşılaşmada 34, konuk ettikleri ve 93-88 galip ettikleri Darüşşafaka Doğuş müsabakasında ise 32 sayı üretmişti.

Kaynak: AA