Aytemiz Alanyaspor'da Sefa Yılmaz'a Ceza

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Savut: 'Takımdan ayrılması söz konusu değil ancak şu anda antrenmanlara çıkmıyor'.

Aytemiz Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, futbolcuları Sefa Yılmaz'ın profesyonel oyunculara yakışmayacak bir eylemi olduğunu ve bu nedenle takımla birlikte antrenmanlara çıkmadığını bildirdi.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gazetecilere açıklamada bulunan Savut, Sefa Yılmaz'ın antrenmanlarda yer almamasıyla ilgili olarak, oyuncunun disiplinsiz davranışları nedeniyle böyle bir yaptırıma gittiklerini aktardı.

Sefa'nın profesyonel oyunculara yakışmayacak bir eylemi olduğunu dile getiren ancak ayrıntı vermeyen Savut, 'Sevdiğimiz bir insan ama grubu yönetirken uyulması gereken kurallar konusunda hassas olmalıyız. Takımdan ayrılması söz konusu değil ancak şu an antrenmanlara çıkmıyor. Böyle bir kararımız var. Yönetim kurulumuz konuyu karara bağladıktan sonra gerekli bilgilendirmeyi yapacağız.' diye konuştu.

- 'Kardemir Karabükspor maçı önemli'

Taner Savut, Süper Lig'in 14. haftasında Kardemir Karabükspor ile yapacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

Atiker Konyaspor maçında kazanmayı hak edecek mücadeleyi göstermelerine rağmen mağlup olduklarını anlatan Savut, 'Kardemir Karabükspor deplasmanında, Atiker Konyaspor maçı kadar önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Sakat ve cezalı oyuncularımız var ancak ihtiyacımız olan puanları almak için mücadele edeceğiz. Tüm oyuncularımızın gerekli mücadeleyi sergileyeceğinden eminim.' değerlendirmesinde bulundu.

Savut, sakatlıktan yeni çıkan İsmail Aissati'nin antrenman eksiği bulunduğunu ve bu nedenle Kardemir Karabükspor maçında forma giymesinin zor olduğunu kaydetti.

Öte yandan turuncu-yeşilli takım, pazar günü deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde sürdürürken, sakatlığı devam eden Deniz Vural idmanda yer almadı.

Kaynak: AA