Avrupa'da kader gecesi

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde adını son 32'ye yazdırmak için Hollanda'da Feyenoord ile karşılaşacak.

Avrupa'da kader gecesi
UEFA Avrupa Ligi'nde grupta 10 puanı bulunan F.Bahçe, Feyenoord'u yenip lider olarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Sarı-lacivertli takımda omzundan sakatlığı bulunan Salih ve Stoch ile UEFA listesinde yer almayan Aatif ve Fernandao kafilede yer almadı. Advocaat, genç oyunculardan Caner Koca'yı ise kafileye dahil etti. Sakatlığı geçen ancak 90 dakika oynayacak kondisyon seviyesine ulaşmayan Lens'in ikinci devrede görev alması bekleniyor.

AVANTAJ FENERBAHÇE'DE
Avrupa Ligi A Grubu'nda 10 puanla zirvede olan F.Bahçe, 3 puan önünde bulunduğu Feyenoord'u deplasmanda yenmesi durumunda lider olarak 2. tura yükselecek. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de 1-0 mağlup ettiği Hollanda ekibine deplasmanda bir farklı kaybeder ya da berabere kalırsa yine adını bir üst tura yazdıracak. Kanarya, Feyenoord'a iki farklı mağlup olursa, M. United'ın deplasmanda Zorya'ya kaybetmesini bekleyecek.

ÜÇLÜ AVERAJA KALABİLİR
Grupta turu geçen takımları, son hafta maçlarının skorlarına göre üçlü averaj belirleyebilir. Manchester United, Zorya'yla berabere kalır, Feyenoord da Fenerbahçe'yi yenerse 3 takımın da puanları eşit olacak. Sarı-lacivertliler, bu durumda Hollanda ekibine iki farklı kaybetmezse, grubu 2. sırada tamamlayacak. Kanarya'nın üçlü averajdurumunda grup liderliği şansı bulunmuyor.

Avrupa'da kader gecesi

STAT: DE KUIP

SAAT: 21:00

HAKEM: Fernandez Borbalan

YAYIN: TRT 1

MUHTEMEL 11'LER

Feyenoord: Jones, Karsdorp, Dammers, Heijden, Nelom, Tapia, Vilhena, Toomstra, Elia, Jörgensen, Kuyt
Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Volkan Şen, Alper, Sow, Van Persie