Yeni Malatyaspor'da Sportif Direktör Ali Ravcı, Futbolculara Sahip Çıktı

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Bu puanları bu oyuncular topladılar, bu takımı bu oyuncular lider yaptı. Onlara çok fazlada haksızlık etmemek lazım” dedi.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, dönem dönem bütün takımlarda yaşanan sıkıntının kendilerinde de yaşandığını ifade ederek, bu süreci en az puan kaybıyla daha fazla sürdürmeden kapatmanın peşinde olduklarını söyledi.



“Dönem dönem bütün takımlarda yaşanan sıkıntı bizde de yaşanıyor”

Teknik heyetlerine, futbolcularına güvendiklerini belirten Ravcı, “Göztepe maçında beklentimizin altında bir mücadele oldu. Göztepe bizden daha fazla istedi. Maçı da kazandılar. Dönem dönem bütün takımlarda yaşanan sıkıntı bizde de yaşanıyor. Düşüşler oluyor sezon içerisinde. Tabi biz bunu en az puan kaybıyla, daha fazla sürdürmeden kapatmanın peşindeyiz. Önümüzde içeride oynayacağımız 2 hafta var. Bu maçları kayıpsız atlatıp yine o iyi gidişatımızı devam ettirmek istiyoruz. Bu puanları bu oyuncular topladılar, bu takımı bu oyuncular lider yaptı. Onlara çok fazlada haksızlık etmemek lazım. Eleştiri noktasında çok fazla oyuncularımızı, teknik heyetimizi yıpratmamamız lazım. Yine toparlayacağız, hala lideriz. Dediğim gibi biz bütün oyuncularımıza, teknik heyetimize inanıyoruz ve güveniyoruz sonuna kadar. Kötü sonuçlar dahi olsa. Nasıl ki bu puanları toplayıp takımı lider yaptılarsa, bundan sonrada yine aynı güzel gidişatımız devam edecek” dedi.



“Ekonomik açıdan herhangi bir problemimiz, sıkıntımız yok”

Ravcı, takımın ekonomik anlamda hiçbir sorununun olmadığını da kaydederek, “Bir defa şunu net söyleyeyim. Bizim şu anda ekonomik açıdan herhangi bir problemimiz, sıkıntımız yok. Bu konuda zaten başkanımız sayın Adil Gevrek ile yönetimi elinden gelen bütün gayreti gösterip, çıkacak o sorunların önlemini almış durumdalar. Şuanda herhangi bir problemimiz yok, bunu da söyleyelim. Tabi 3 haftadır taraftar umutsuz, bizim gibi. Biz de mutlu değiliz. Onlara bir özür borcumuz var. Özellikle deplasmana gelen, takımı destekleyen taraftarlarımızı oradan sevinerek gönderemedik. Bunun için son derece üzgünüz. Yine de onlara geldikleri için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Bandırma maçıyla yükselişimizi devam ettirip, bundan sonra yine iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA