Tosic, penaltıda Yarmolenko'ya ne söyledi?

Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada penaltı atışı sırasında Dusko Tosic ile Andriy Yarmolenko arasında dikkat çeken bir olay yaşandı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. haftasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 6-0 mağlup olan temsilcimiz Beşiktaş gruptan çıkma şansını yitirdi. Beşiktaş yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Başkent Kiev'e yenilgisiz gelen ve gruptan çıkmak için sahaya çıkan siyah-beyazlı takım 9. dakikada yediği golle 1-0 geri düştü. Bu dakikadan sonra Beşiktaş adeta tek kale oynadı, gol aradı.

Beşiktaş'tan gol beklenirken maçın 29. dakikasında ise İskoç Hakem Craig Thomson skandal bir karara imza attı. Bu dakikada Derlis Gonzales ile Beck ceza sahasına girerken omuz omuza mücadele etti. Beck, Gonzales'in omuz darbesiyle yere düşüp yuvarlandı. Beşiktaş faul beklerken hakem Thomson Dinamo Kiev lehine penaltı verdi, Beck'i oyundan atarak Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktı. Yarmolenko yopu ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu. Bu kararla oyundan düşen Beşiktaş, Aboubakar'ın atılmasıyla da 9 kişi kaldığı maçta Dinomo Kiev'e 6-0 yenildi.

İşte penaltı pozisyonu:

Tosic, penaltıda Yarmolenko'ya ne söyledi?

Tosic - Yarmolenko diyaloğu

Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma sırasında İskoç hakem Craig Thomson'ın tartışmalı penaltı kararının ardından dikkat çeken bir an yaşandı.

Tosic, penaltıda Yarmolenko'ya ne söyledi?

Dinamo Kiev'de Andriy Yarmolenko topun başına geçerken, Beşiktaş'tan Dusko Tosic, Ukraynalı rakibinin yanına geldi.

Tosic, penaltı için hazırlık yapan Yarmolenko'ya bir şeyler söyledi. Yarmelenko, Tosic'e gülümseyerek bir cevap verdi. Daha sonra Tosic, Yarmelenko'nun yanından ayrıldı.