Tekirdağspor'da Deprem Üstüne Deprem

Maddi imkansızlıklarla boğuşan Tekirdağspor’da teknik kadronun ardından yönetim kurulu da istifa etti.

Geçen hafta bir basın toplantısı gerçekleştirerek Tekirdağspor’un imkansızlıklara boğuştuğunu ve oyuncuların poğaça alacak paralarının kalmadığını belirten Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğdu, böyle devam ederse takımın yok olacağını belirtmişti. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydoğdu tarafından bugün yapılan açıklamada, “Biz yönetim olarak bugüne kadar zor şartlarda görevimizi yaptığımıza inanıyoruz. bundan sonra takımla ilgili gelişmeler ve sonuçlarından yönetim kurulumuz sorumlu olmayacaktır” dedi.



“Tek düşüncemiz şu an parasızlıkla boğuşan takımımızı gün yüzüne çıkartmak”

Aydoğdu tarafından yapılan açıklamada, “Tek düşüncemiz şu an parasızlıkla boğuşan takımımızı gün yüzüne çıkartmak. Sağcı, solcu, zengin, fakir, genç ve yaşlı demeden tüm sosyolojik grupları tek çatı altında toplayan birlik, beraberlik ve bütünlük ruhunu en iyi şekilde yansıtılması gerekir. Yazıklar olsun vurdumduymaz olan o insanlara, Bizlerin siyaseti düşünmeden tek derdi Tekirdağspor’lu olan insanlarız. Bu takıma destek de köstek de olanları asla unutmayız. Aylık geliri 5 bin TL ve gideri 300 bin TL olan ve tesisi elinden alınmış, antrenman sahası bile olmayan bir takım başarılı olması mümkün mü? Evet bütün olanaksızlıklara rağmen bu takım bugün grubunda 5. Sırada bulunması başarı değil mi? Bazı insanları bu durum rahatsız mı ediyor” ifadeleri kullanıldı.

“Tekirdağspor’a transfer yasağı gündeme gelecek”

Teknik kadronun istifa ettiğini de dile getiren Aydoğdu, “10 futbolcumuzda alacakları alamadıkları için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulunmuşlardır. Eğer bu ay sonuna kadar kendilerine ödeme yapılmazsak hepsi serbest kalacak ve alacaklarından dolayı Tekirdağspor’a transfer yasağı gündeme gelecektir. Ya federasyona gitmeyen forma aşkıyla mücadele eden diğer futbolcuların alacakları ne olacak? Bizim kişilerle asla bir hesaplaşmamız olamaz. Biz siyaset yapmadan Tekirdağspor’un başarısı ve geleceği için mücadele veriyoruz. Biz yönetim olarak bugüne kadar zor şartlarda görevimizi yaptığımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.



“Takımla ilgili gelişmeler ve sonuçlardan yönetim kurulumuz sorumlu değildir”

Bu şartlar ve imkansızlıklar altında görevini daha fazla sürdürecek güçlerinin olmadığını belirten Mustafa Aydoğdu, “Yönetim kurulumuz yapmış olduğu son toplantısında bu şartlar ve imkansızlıklar altında görevini daha fazla sürdürecek gücü kalmadığından ve takımın önünü açmak, ikinci yarıya daha sağlıklı hazırlanması için 19 Aralık 2016 tarihinde Olağan Üstü Genel Kurul kararı almıştır. Bu güne kadar yönetimimiz ile takımımıza maddi ve manevi destek veren herkese teşekkürler. Konuşulacak çok şey var ama takımımızın geleceği için bunları konuşma zamanı değil. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Lafta değil özde takımımıza sahip çıkılma zamanıdır. Eğer Tekirdağspor’a sahip çıkılmaz ve gerekli tedbirler alınmazsa bu takımı çok kötü günler beklemektedir. Biz yönetim olarak bugüne kadar zor şartlarda görevimizi yaptığımıza inanıyoruz. bundan sonra takımla ilgili gelişmeler ve sonuçlarından yönetim kurulumuz sorumlu olmayacaktır. Kamu oyuna saygıyla duyurulur” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA