Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar Açıklaması

'Kalan 3 maçımızı kaybetmeden devreyi bitirmek istiyoruz'.

TFF 1. Lig'de 11 Aralık Pazar günü Altınordu'ya konuk olacak Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, ligin ilk bölümünde oynayacakları 3 maçı kaybetmek istemediklerini bildirdi.

Karafırtınalar, yaptığı yazılı açıklamada, takımın gelişiminden son derece memnun olduğunu, bu gelişimin olacağını haftalar öncesinde de söylediğini belirtti.

Yaşadıkları olumsuzluklara rağmen Adana Demirspor, Malatyaspor ve Sivasspor gibi ligin güçlü takımlarına karşı kötü oynamadıklarını vurgulayan Karafırtınalar, şunları kaydetti:

'Berabere kaldığımız Samsunspor ve İçel İdmanyurdu maçları ise kazanmamız gereken maçlardı. Ancak bu ligde alınan 1 puan bile çok önemli. Çünkü 1 puanla şimdi bir üst sırada yer alıyoruz. Denizlispor ve Büyükşehir Gaziantepspor maçlarını da kazanıp, üzerine koyarak gittik. Aldığımız son iki galibiyet her şeyin bittiği anlamına gelmemeli. Oynayacağımız 3 maç ve ardından ikinci devre var.'

Karafırtınalar, bu hafta karşılaşacakları Altınordu takımını, teknik ekibinden oyuncularına kadar çok iyi tanıdığını belirterek, 'Rakibimiz çok kompakt oynayabilen, alan verildiğinde sıkıntı oluşturabilen, bir arada oynamanın avantajını iyi kullanan, üzerine baskı hissetmeyen, rahat ve tehlikeli bir takım. Bu söylemler rakibimizden korkuyoruz değil, rakibimize saygı duyuyoruz, rakibimizi tanıyoruz anlamına geliyor. Kalan 3 maçımızı kaybetmeden devreyi bitirmek istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA