KTK Üyeleri Zumbayı Çok Sevdi

Geçen ay düzenlenen organizasyonla Latin müziği eşliğinde yapılan dans fitness programı zumba ile tanışan Kültürpark Tenis Kulübü (KTK) üyeleri, ikinci kez düzenlenen etkinlikte dünyaca ünlü zumba eğitmeni Helio Faria eğlenceli bir gün geçirdi.

Kültürpark Tenis Kulübü tesislerinde gün boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde üyeler workshop ve danslara katılma imkanı buldu. İzmir’in yanı sıra İstanbul, Ayvalık ve Marmaris’ten gelen zumba ekiplerinin katılımlarıyla karnaval havasında geçen organizasyonda zumba eğitmenleri Pelin Çevik, Nursen Akat ve Kano Melez de takımlarıyla yer aldı.

Kısa bir ısınmanın ardından merkez kortta sahne alan Breziya asıllı zumba eğitmeni Helio Faria, üyelere yüksek kondisyon gerektiren koreografileri uyguladı. Dansın yanı sıra düzenlenen workshop sayesinde zumbanın tarihi ve uygulamalarıyla ilgili bilgiler alan üyeler yaklaşık 5 saat süren etkinlikten mutlu ayrıldı.

Kulüp tarihinde ilk kez zumba etkinlikleri başlattıklarını belirten KTK Başkanı Server Uyaroğlu, üyelerin geçen ay düzenlenen zumba etkinliğinden oldukça memnun kaldıklarını, bu yüzden ikincisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yüksek kondisyon gerektiren zumba aktivitesinin yine üyelerden talep gelmesi halinde düzenleyebileceklerini belirten Başkan Uyaroğlu, “Üyelerimizin burada daha fazla vakit geçirebilecekleri ortamı sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Genç yaşlı demeden herkesin rahatlıkla katılabildiği zumba dansını çok sevdik. Her hafta yeni bir etkinlik düzenliyoruz. Tüm üyelerimizi bizlerle birlikte olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA