Kaymakam Örnek Başarılı Karateciyi Kabul Etti

Borçka Kaymakamı Ertuğrul Örnek, Türkiye Ümit Genç 21 Yaş Altı Erkekler Karate Şampiyonası'nda 75 kiloda birinci olan Murat Öz'ü makamında kabul etti.

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 1-4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada birinci olan Öz ile Karate Artvin İl Temsilcisi ve karate antrenörü Şirin Ali Öz'ü tebrik eden Kaymakam Örnek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Öz'ün başarılarının devamını dileyen Örnek, 'Sporcumuza elimizden gelen tüm maddi ve manevi desteğimiz her daim devam edecektir. Allah'ın izniyle ilk önce Balkanlar'da ardından Avrupa'daki müsabakalarda ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarı ve madalyalar elde edeceğini umut ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Örnek, başarılı sporcuya çeyrek altın hediye etti.

Karate antrenörü Şirin Ali Öz ise 1-4 Aralık tarihleri arasında Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapılan 21 yaş altı Türkiye ve Avrupa seçmesine katılan Murat Öz'ün, 49 ilden 33 dalda bin 524 sporcunun katıldığı müsabakalarda 75 kilo kategorisinde bulunan Avrupa ve Dünya şampiyonu olan sporcuları eleyerek Türkiye birinciliğini elde ettiğini söyledi.

Kaynak: AA