İBB Grekoromen Güreş Takımı, Macaristan'a Gitti

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, yarın Budapeşte'de başlayacak Dünya Kulüpler Güreş Şampiyonası'nda mücadele edecek.

Macaristan'da yarın başlayacak Dünya Kulüpler Güreş Şampiyonası'na katılacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor Grekoromen Güreş Takımı, Budapeşte'ye gitti.

Türkiye'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Dünya Kulüpler Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 15 ülkenin şampiyon takımları ile mücadele edecek.

Şampiyona öncesi takımla bir araya gelen kulüp başkanı Bahattin Ulusan, sporculara başarı dileğinde bulunarak, 'Zor bir süreçten geçen ülkemize şampiyonluk kupasını getirmenizi istiyorum. Sizlere olan inancımız tam.' ifadelerini kullandı.

Kulüp Güreş Şube Sorumlusu Gürkan İzzet Paksoy ise Macaristan’dan grekoromen stilde dünyanın en iyisi olarak dönmeyi hedeflediklerini kaydetti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Grekoromen Güreş Takımı'nda 59 kiloda Mustafa Sağlam, 66 kiloda Atakan Yüksel, 71 kiloda Selçuk Can, Cengiz Aslan, 74 kiloda Emrah Kuş, Serkan Akkoyun, 80 kiloda Selçuk Çebi, Burhan Akbudak, 85 kiloda Metehan Başar, Kansu İldem, 98 kiloda Cenk İldem ve 130 kiloda Rıza Kayaalp yer alıyor.

Şampiyona 9 Aralık Cuma günü sona erecek.

Kaynak: AA