'Halen Lideriz, Yine Toparlanacağız'

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ravcı: 'Kötü sonuçlar dahi olsa teknik heyet ve futbolcularımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Nasıl ki bu puanları toplayıp, bu takımı lider yaptılarsa, bundan sonra da aynı güzel gidişatımız devam edecek'

TFF 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, 'Kötü sonuçlar dahi olsa teknik heyet ve futbolcularımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Nasıl ki bu puanları toplayıp, bu takımı lider yaptılarsa, bundan sonra da aynı güzel gidişatımız devam edecek.' dedi.

Ravcı, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde üç haftadır kötü bir gidişat olduğunu, özellikle oynadıkları son Göztepe maçında beklentilerin altında bir mücadele sergilendiğini kaydetti.

Geçen hafta rakiplerinin kendilerinden daha fazla istedikleri için maçı kazandıklarını ifade eden Ravcı, dönem dönem bazı takımlarda yaşanan sıkıntıların kendilerinde de olduğunu söyledi. Sezon içerisinde düşüşlerin olabileceğini belirten Ravcı, bunu en az puan kaybıyla, daha fazla sürdürmeden kapatmanın peşinde olduklarını dile getirdi.

Ligde iki hafta üst üste sahalarında maç yapacaklarını anımsatan Ravcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

'Üst üste evimizde oynayacağımız iki karşılaşma var. Bandırmaspor ve Adana Demirspor maçlarını kayıpsız atlatarak, iyi gidişatımızı devam ettirmek istiyoruz. Biz teknik heyetimize, futbolcularımıza inandık ve güvendik. Bu puanları, bu oyuncular topladı. Bu takımı da bu oyuncular lider yaptı. Onlara da çok fazla haksızlık etmemek lazım. Eleştiri noktasında çok fazla teknik heyet ve futbolcularımızı yıpratmamak gerekiyor. Halen lideriz, yine toparlayacağız. Kötü sonuçlar dahi olsa teknik heyet ve futbolcularımıza inanıyoruz, güveniyoruz. Nasıl ki bu puanları toplayıp, bu takımı lider yaptılarsa, bundan sonra da aynı güzel gidişatımız devam edecek.'

Takımda ekonomik yönde sıkıntıların olduğu yönünde söylentilerin doğruları yansıtmadığını ifade eden Ravcı, takımın ekonomik açıdan hiçbir sıkıntısının olmadığını belirtti.

Son 3 karşılaşmada taraftarları mutsuz ettiklerini aktaran Ravcı, 'Biz de mutlu değiliz. Onlara bir özür borcumuz var. Özellikle deplasmana gelen, takımı destekleyen taraftarlarımızı oradan sevindirerek gönderemedik. Bunun için son derece üzgünüz. Yine de onlara geldikleri için teşekkür ediyorum. Önümüzde oynayacağımız Bandırmaspor maçıyla iyi sonuçlar almaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA