'Haçlı seferi var! Ben olsam o hakemi döverdim...'

Tecrübeli teknik direktör Yılmaz Vural, Dinamo Kiev - Beşiktaş maçının hakemi Craig Thompson hakkında sert konuştu.

'Haçlı seferi var! Ben olsam o hakemi döverdim...'
Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği 'Ayın Konuğu' söyleşileri kapsamında Türk futbolunun önemli isimlerinden Teknik Direktör Yılmaz Vural’ı sporseverler ile buluşturdu.

Türkiye’de Futbol ve Ötesi başlığı ile Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde gerçekleştirilen organizasyon yoğun ilgi görürken, Vural deneyim ve anılarını İzmirlilerle paylaştı.

Beşiktaş’ın Dinamo Kiev’e 6-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi’nden elendiği maçı yöneten İskoç hakem Craig Thomson’a bir tepki de Yılmaz Vural’dan geldi. Thomson’ın Türk futboluna büyük darbe vurduğunu belirten Vural, “Eğer Beşiktaş bir üst tura çıksaydı, gelecek sezonlarda 2 takımımızın direkt olarak Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma şansı vardı. Resmen önümüzü kestiler. Böyle penaltı ve kırmızı kart olmaz. Şenol Güneş hoca sabırlı adammış. Ben Beşiktaş’ı çalıştırsaydım, bu hakemi döverdim. Espri bir yana inanılmaz kötü hakemler bize denk geldi. Geçen sezon Ivan Bebek Fenerbahçe’yi yaktı. Şimdi de İskoç hakem canımızı acıttı” dedi.

Avrupa’nın Türkiye’ye karşı önyargılı olduğunu da belirten Vural, “Bizi Avrupa’da istemedikleri duygusu ben de daha da kuvvetleniyor. Haçlı seferi mi yapıyorlar anlamadım” yorumunda bulundu.