Eskişehir Bayan Hentbol Takımı, Vali Çelik'i Ziyaret Etti

Eskişehir Bayan Hentbol Takımının yönetici ve sporcuları, Vali Çelik'e ziyarette bulundu.

Eskişehir Bayan Hentbol Takımı Başkanı Dr. Aytekin Akın, takım antrenörü Sertan Sarpa, yöneticiler Özgür Tulun, Tolga Örgüp ve Egemen Güler ile sporculardan oluşan heyet, Vali Azmi Çelik’i makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik'in Eskişehir halkının futbola olan sevgisinin yanında salon sporlarına da büyük ilgi gösterdiğini söylediği bildirildi.

Her yaşta spor yapmanın önemine değinen Vali Çelik, Eskişehir’de yaşayan insanların bütün spor kulüplerine sahip çıkmasını istedi.

Eskişehir Bayan Hentbol Takımı'nın başarılarıyla gururlandıklarını aktaran Vali Çelik, 'İnşallah bu kızlarımız, geleceğin hentbol milli takımını oluşturacak. Eskişehir, sporla iç içe yaşayan hareketli bir şehir.' ifadelerini kullandı.

Vali Çelik'i maçlarına davet eden Başkan Akın da takımın temelinin Eskişehirli genç kızlardan oluştuğunu, sporculardan 7'sinin aynı zamanda yıldız milli takımında oynadığını belirtti.

Akın, 'Bu sporcularımız ileride A Milli Takımı oluşturacak kapasitede. Şu an yıldız milli takımımızın iskeleti bizim sporculardan oluşuyor. Amacımız, Eskişehir'in adını Hentbol Süper Ligi'nde yaşatmak ve en iyi şekilde temsil etmek. Futbol şehri ile tanınan Eskişehir'de hentbolu sevdirmeye çalışıyoruz. Şimdiye kadar bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA