Ersin Düzen Denizlispor'daki görevinden alındı

Denizlispor Yönetim Kurulu'nda görev dağılımı yeniden yapıldı ve 'Basından Sorumlu Asbaşkanlık' görevi Ersin Düzen'den alınarak Taner Atilla'ya verildi.

TFF 1. lig Yönetim Kurulu'nun dün akşam gerçekleşen haftalık olağan toplantısında bazı görevlerde değişiklik yapıldı.

Kongreden sonra boşta bırakılan futbol şube sorumluluğuna Proje ve Yatırımlardan Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat getirildi. Basından sorumlu asbaşkanlık görevi, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulübe zaman ayıramayan TRT spikeri Ersin Düzen'den alınıp asbaşkan Taner Atilla'ya verildi. Atilla'nın, mali ve hukuki işlerden sorumlu asbaşkanlık görevine de sürdüreceği bildirildi.
Görev değişikliklerini daha etkili bir yönetim yapısı oluşturmak için gerçekleştirdiklerini belirten Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, şunları söyledi:

"Arkadaşlarımızın üstlendikleri sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğinden hiç şüphem yok. Biz büyük bir aileyiz ve herkes görevini yaparak Denizlispor'a katkı sağlıyor. Yönetici arkadaşlarımın maddi ve manevi desteklerini görmemek mümkün değil. Kendi işlerinden ve özel hayatlarından fedakarlık yaparak bu kulüp için çalışıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum"