Seramiksan Antrenörü Bilgiç Açıklaması

'İdmanocağı gibi takımların her zaman tehlikeli ve saldırgan olduklarının bilincinde olup, arkadaşlarımızla bunun hazırlıklarına başladık'.

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 11 Aralık Pazar günü İdmanocağı ile karşılaşacak Seramiksan'ın antrenörü Aydın Bilgiç, 'İdmanocağı gibi takımların her zaman tehlikeli ve saldırgan olduklarının bilincinde olup, arkadaşlarımızla bunun hazırlıklarına başladık.' dedi.

Bilgiç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eczacıbaşı VitrA galibiyeti ile yeni bir sayfa açtıklarını ve hedeflerinin İdmanocağı karşılaşması olduğunu belirtti.

İdmanocağı gibi takımların ligdeki konumlarının kimseyi yanıltmaması gerektiğini ifade eden Bilgiç, şöyle konuştu:

'Bu gibi takımların her zaman tehlikeli ve saldırgan olduklarının bilincinde olup, arkadaşlarımızla bunun hazırlıklarına başladık. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günde çift idman yaparak haftanın üç gününü böyle geçiriyoruz. Son iki günü de tek rotasyon şeklinde geçirip maça hazır hale geleceğiz. Bu maçtan da puanlarla ayrılacağımızı düşünüyorum.'

Orta oyuncu Elif Kavrar da takım olarak zor bir dönemden geçtiklerini fakat kendilerine güvendiklerini söyledi.

Taraftarların kendilerine desteğinin hiç eksik olmadığını belirten Elif, şunları kaydetti:

'Hocalarımız, yönetimimiz ve biz her zaman kendimize olan inancımızı sürdürdük. Zor bir süreçten geçtiğimiz için adapte olamamıştık. Geçtiğimiz hafta Eczacıbaşı VitrA'yı yendik. Artık bir şeyler yapmamız gerekiyordu, bu da bir patlama oldu. Bu hafta da İdmanocağı'nı konuk edeceğiz. Mücadelemizi devam ettireceğiz. Rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Çok çalışıyoruz ve emeklerimizi hak etmek istiyoruz. Bizi seven ve gönül veren herkesi bizleri desteklemek için maçlarımıza bekliyoruz'.'

Kaynak: AA