Özel 3 Bant Türkiye Bilardo Şampiyonası

Özel 3 Bant Türkiye Bilardo Şampiyonası'nda, Murat Naci Çoklu birinci oldu Erzincan Belediye Başkanı Başsoy: 'Bu spor dalında gençlerimizin daha çok rağbet etmesini sağlayacağız'.

Erzincan'da düzenlenen Özel 3 Bant Türkiye Bilardo Şampiyonası'nda, Murat Naci Çoklu birinciliği elde etti.

Erzincan Belediyesi tarafından özel bir salonda düzenlenen şampiyonaya 64 ilden 128 bilardocu katıldı. Oldukça çekişmeli geçen maçların ardından finalde Murat Naci Çoklu, Tayfun Taşdemir ile karşılaştı.

Üstün bir oyun ortaya koyan Çoklu, rakibini 40-20 yenerek birinci oldu.

Dereceye giren sporculara Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu tarafından madalya ve kupaları verildi.

Cemalettin Başsoy, yaptığı açıklamada, farklı illerden gelen sporcuların birbirleriyle centilmence yarıştıklarını belirterek, 'Gençlerimize bilardoyu sevdirmek için Erzincan'da üçüncü ayağını yaptık. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da desteğimizi sürdüreceğiz. Bu spor dalına gençlerimizin daha çok rağbet etmesini sağlayacağız.' dedi.

Çoklu da, yarı final maçında zorlanmasına rağmen finalde daha iyi bir oyun ortaya koyarak birinci olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA