Kırklareli'nden Kısa Kısa

Babaeskispor'da 3 puan sevinci.

Kırklareli Süper Amatör Lig ekiplerinden Babaeskispor'da 3 puan sevinci yaşanıyor.

Babaeskispor Antrenörü Önder Sezer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu karşılaştıkları Vizespor'u 4-2 mağlup ettiklerini söyledi.

Kendi sahalarında galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sezer, takımın karşılaşmada çok iyi bir performans sergilediğini belirtti.

Galibiyet ile takımın moral ve motivasyonunun da arttığını aktaran Sezer, futbolcuları gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

- Şeker Fabrikası Müdürü Cömert görevine başladı

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğünce, Ilgın Şeker Fabrikası Müdürlüğüne geçici olarak görevlendirilen Fikri Cömert, Alpullu Şeker Fabrikası Müdürlüğünde görevine yeniden başladı.

Cömert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pancar alım kampanyası nedeniyle Ilgın Şeker Fabrikası Müdürlüğüne görevlendirildiğini söyledi.

Görevini en iyi şekilde yerine getirdiğine inandığını ifade eden Cömert, görev süresi boyunca hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını kaydetti.

Ilgın Şeker Fabrikasının da büyük bir fabrika olduğunu anımsatan Cömert, 1 milyon ton pancar işleme kapasitesinin bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA