Kardemir Karabükspor'da Aytemiz Alanyaspor Mesaisi

Kırmızımavili ekip, hazırlıklarına 3 eksikle başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 11 Aralık Pazar günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, ilk çalışmasını yaptı.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde Hırvat teknik direktör Igor Tudor yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu ve pas çalışmalarının ardından çift kale maç oynadılar.

İdmanda, sakatlığı bulunan Rumen oyuncu Marius Silviu Alexe, 1 yaşındaki oğlu Mikael Chems'in hayatını kaybetmesi nedeniyle ülkesine giden Abdou Razack Traore ve ona destek için Fildişi Sahili'nde bulunan takım kaptanı Dany Nounkeu yer almadı.

Mikael Chems'in cenaze töreni için Fildişi Sahili'nde bulunan kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Traore'ye destek olmaya çalıştıklarını, takım kaptanı Dany ile onu acı gününde yalnız bırakmadıklarını söyledi. Traore'nin oğlunu defnettiklerini belirten Tankut, Osmanlıspor karşısında kaybedilen puanları taraftarlarının da desteğiyle Aytemiz Alanyaspor maçında telafi etmek için çalışacaklarını vurguladı.

Kaynak: AA