Hıncal Uluç: Riekerink adlı futbol fukarası

Sabah yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında oynadığı futbolu ve takımın teknik direktörü Riekerink'i yerden yere vurdu.

Hıncal Uluç: Riekerink adlı futbol fukarası
'Galatasaraylılığımdan utandım!'

Bu sözler Sabah gazetesi yazarlardından Hıncal Uluç'a ait.

'FUTBOL FUKARASI'
Bugünkü köşesinde Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında oynadığı futbolu eleştiren Hıncal Uluç, takım kaptanı Riekerink'i ise ağır ifadelerle eleştirdi. Sahadaki 21 ismin topu Muslera'ya vurma telaşında olduğunu belirten Hıncal Uluç, 'Gözüm kenarda, ama kenar boş.. Riekerink adlı futbol fukarası, gözünün önünde olanları okumaktan aciz..' ifadesini kullandı.

'UTANMAZLAR!!!'
Kasımpaşa'nın beraberliği yakalaması ile kendine geldiğini kaydeden Sabah yazarı, '1-1'le birlikte o 'Utanç' Galatasaray'ı gitti. Baştaki fırtına geri döndü. O zaman daha da öfkelendim.. 'Böyle oynamayı biliyordunuz da, bir saattir nerdeydiniz utanmazlar' diye bağırdım.. Ama çocukların kabahati yok.. Onlara öyle demiş hocaları belli.. 59'da ilki gibi harika bir gol daha ve utanç futboluna anında geri dönüş..' dedi.

Hıncal Uluç: Riekerink adlı futbol fukarası

'GALATASARAY BU HALE DÜŞER Mİ?'
Yazısının devamında teknik adamın oyuncu değişikliği yaptığı dakikalara dikkat çeken Uluç, 'Değişiklik dakikalarına bakın.. 88.. 89.. 90.. Oyunu falan değiştirmek için değil.. Her değiştirmede 15-20 saniye çalmak için.. Galatasaray bu hale düşer mi?. Düşürülür mü?.' diye sordu.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ