'Hedefimiz Play Off'lara Kalmak'

MBK Doğuş Hastanesi Başkanı Işıkay:'Canik Belediyespor maçında iyi bir oyun sergiledik ve farklı bir skorla kazanmayı bildik'.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden MBK Doğuş Hastanesi'nin kulüp başkanı Mehmet Işıkay, Canik Belediyespor maçında iyi bir oyun sergilediklerini ve farklı bir skorla kazandıklarını belirterek, hedeflerinin play off'a kalmak olduğunu söyledi.

Işıkay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi saha ve seyirci avantajlarını kullanarak Canik Belediyespor'u yendikleri için mutlu olduklarını belirtti.

İyi bir skorla rakiplerini mağlup ettiklerini aktaran Mehmet Işıkay, 'Canik Belediyespor maçında iyi bir oyun sergiledik ve farklı bir skorla kazanmayı bildik. Hedefimiz play off'lara kalmak. Onun için elimizden gelen mücadeleyi yapıyoruz. Ligin yeni ekibiyiz. Takım yavaş yavaş oturuyor. Sponsorumuz verdiği sözleri yaptı. Öyle olunca da başarı geliyor. İçel'i iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Maçı izlemeye gelen taraftarların da keyif aldığını düşünüyorum. Bizi desteklediler ve güzel bir sonuçla kazandık. Taraftarın desteği bizim de hoşumuza gitti.' ifadelerini kullandı.

Hafta sonu Beşiktaş ile zorlu bir maç yapacaklarını ifade eden Işıkay, ellerinden geleni yapıp o maçtan da galip gelmeyi istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA