'Hedefimiz Grubu En Üst Sırada Bitirmek'

Banvit Sportif Direktörü Çataloluk:'Şu anda grupta bizim 13 puanımız, rakibimiz Ironi Nahariya'nın ise 10 puanı bulunuyor'.

Banvit Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettikleri A Grubu'nu, tüm maçları kazanarak en üst sırada bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Çataloluk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu'nda yarın İsrail ekibi Ironi Nahariya ile oynayacakları 8. hafta maçının da bu hedef doğrultusunda önemli olduğunu belirtti.

Taraftarlardan destek isteyen Çataloluk, şunları kaydetti:

'Hedefimiz tüm maçları kazanmak ve grubu en üst sırada bitirmek. Şu anda grupta bizim 13 puanımız, rakibimiz Ironi Nahariya'nın ise 10 puanı bulunuyor. Onlar da kazanarak grupta daha iddialı bir konuma gelmek isteyeceklerdir. İki hafta önceki deplasman maçında oyun kurucumuz Jordan Theodore sakatlanmış ve geçtiğimiz hafta sonu Bandırma'da oynadığımız Trabzonspor Medical Park maçına kadar oynayamamıştı. Oyuncumuz ciddi bir fedakarlık göstererek tahminlerimizden daha önce aramıza katıldı. Bunun için oldukça mutluyuz, çünkü kendisi takımımızın çok önemli bir parçası. Theodore'un tekrar rotasyonumuza girmesi ve seyircimizin de desteği ile yarın mutlak galibiyeti hedefliyoruz. Tüm Bandırma halkını verecekleri coşkulu destek için salonumuza bekliyoruz.'

Kaynak: AA